Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


lampard kuale !
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
lampard kuale



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 7-Aug-2008 18:00
Jalan-jalan @ Kedah : Futsal
Lokasi : Gurun, Kedah

Time jadi NR kat Merbok dulu, selalu je habiskan masa merayau-rayau di sekitar Kedah dengan pelbagai aktiviti, antaranya bermain futsal..bukan selalu lah, agak jarang sebenarnye..hehe

Main futsal kat sini, takdela mahal mana, average bayaran satu jam tu dari RM 45-70 je..

P/S : Sebelum saya sampai kat Gurun ni, selalu assume yg. Gurun ni tempat terpencil..dah masuk tempat ni, indah khabar dari rupa...moralnya, jangan kita terpedaya dengan cakap2/pandangan mata kita

:-D

© Pidgin Technologies Ltd. 2016