Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 12-Jan-2008 02:20
MERAYAU-RAYAU DI MALAM HARI
Lokasi : Dataran SP; 4.00am

Malam itu, kami menghabiskan masa 4 jam di Nasmir - 11pm - 3 am, lepastu kami pegi kedai lebai (jalan nak pi ka Kelab Cinta Sayang) lepak sejam layan sisha dan minum ayaq lagi, lepastu kami lepak kat dataran yang menjadi mercu tanda terbaru; yang baru siap 2 3 hari before sambutan 31 Ogos 2007 lepas..Sungai Petani atau lebih glemer ngan panggilan SP/espee lanih waktu malamnye tak happening cam dulu dah, dulu happening coz dipenuhi ngan mat-mat rempit :P

Buat encik Dauss ngan Khalis, thanks jadi model tak berbayar dan menemaniku malam turr...banyak lagi aku kena blaja dalam photog ni, biar la pelan-pelan pi, takyah nak gopoh-gopoh

Also Encik Federe a.k.a Firdaus thanks share knowledge ngan aku malam tu :)

© Pidgin Technologies Ltd. 2016